KIRJOITTAJA


Sara/16/Pirkanmaa

Olen 16 vuotias tyttö Pirkanmaalta, joka on harrasanut ratsastusta 11v ja raviurheilua epäsäännöllisen säännöllisesti 10 (?) vuotta. Mulla on vuokrahevonen Siiri 22v ja käyn tällähetkellä tunneilla Anjalan Hevostilalla Ikaalisissa. Olen ratsastanut vähän siellä sun täällä esim. Niihamassa (kuuluin myös kisatiimiin), Ratsutila Linjamäellä ja Sata-Hämeen ratsastskoululla. 
Ravihevosia meidän perheellä on ollut melkeinpä aina. Ensimmäinen oli lv tamma nimeltään In Smooth Action eli Smooti, joka pärjäsikin aika hyvin. Tällähetkellä meillä on kaksi kimppahevosta Pascha Tilly ja Quattro Tilly. Mulla itselläni on myös pienen pieni osa TalkKarin hevosesta Reason To Believe.
Mulla on myös poniajokortti, vaikkakaan ei ole yhtään starttia. Silti on tultu ajettua mitä monenmoisimmilla poneilla, kriteriumvoittajista pystyynhyppiviin Leenuihin (xd). Tällähetkellä raviprojektina on juuri tuo Leenu ja sitten myös C-kortin hankkiminen.

Muihin harrastuksiin kuuluu piirtäminen sekä pianon soitto, jota on tultu harrastettua jo melkein 10 vuotta. Lempimusiikkiani ovat David Bowie, Queen, The Beatles ja Coldplay sekä muutama ranskalainen artisti.
Kieliä puhun myös jonkinverran, kaikista parhaiten suomea ja englantia. Osaan myös tyydyttävästi ruotsia ja ranskaa ja heikosti espanjaa.

nf-r. Moonlight "Muumi"
(C) Jenny/Zennytiitti

rist-r. Czu-Czu "Zoro" Rippikuvissa
(C) Sami Tomperi

sh-r. Calle Koks "Calle"
(C) Maarit Tasala

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Muistathan jättää asiattomuuden omaan tietoosi!